Onze aanpak

Wij maken een autoapotheek op maat, die gemakkelijk overgeplaatst kan worden naar een volgende wagen. De plaats die rondom de autoapotheek beschikbaar is, wordt, als u dit wenst, volledig ingericht met schab-indeling, aangepast aan uw werkwijze en uw materialen.

U kan ons steeds Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor een nauwkeurige prijsindicatie voor uw autoinrichting. Hiervoor hebben we volgende informatie nodig:

  • merk en model van de wagen van de dierenarts
  • gaat het om een inrichting tot de achterste rij zetels (5- zit) of tot aan de bestuurder (2 zit)?
  • wenst u koeling of geen koeling in de autoapotheek?
  • is er eventueel bijkomende apparatuur (laptop, printer, omvormer,...) om de noodzaak van een tweede accu te bepalen?
  • wenst u extra verlichting?

Voor het effectief samenstellen van de inrichting van uw bedrijfswagen, is het meest ideale dat u langs komt met de in te richten wagen, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen. Is de wagen nog niet geleverd of kan u geen tijd vrijmaken om tot bij ons te komen, dan kunnen we ook via mail en/of telefoon een autoapotheek samenstellen.
De afmetingen van de meeste auto's zijn ons bekend of worden indien nodig opgemeten in een garage hier in de buurt. Wij sturen een voorstel door, dat door u kan bekeken en aangepast worden om zo tot de uiteindelijke autoinrichting te komen.
De leveringstermijn is 4 à 6 weken.
Indien u kiest voor een plaatsing, zoals beschreven bij de technische info, komt de wagen 2 à 3 dagen binnen. Alles van individuele aanpassingen rond de kist, zoals plateaus, schabindelingen, verlichting,… kunnen dan bij het binnenbrengen nog besproken worden.
Na deze 2 à 3 dagen is de auto volledig bedrijfsklaar. Enkel het inladen van uw materiaal en medicijnen in uw nieuwe mobieteek laten we aan u over ;-)

 

Schetsen

Bekijk hier onze realisaties